• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський тиждень права в Ковтунівському НВК

Всеукраїнський тиждень права в Ковтунівському НВК

2017-12-11

/Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/IMG_2713.JPG

На виконання розпорядження відділу освіти Шосткинської районної державної адміністрації 27.11.2017 № 01-19/632 "Про проведення в районі у 2017 році Всеукраїнського тижня права" по Ковтунівському НВК проведено заходи, спрямовані на поширення знань про права і свободи дитини./Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/IMG_2705.JPG

Тиждень права розпочався із загальношкільної лінійки 4 грудня на якій учнів проінформували про ті заходи, які їх чекають.

Учителі молодших класів в цей же день провели усний журнал "Права та обов'язки дитини вдома і в школі" в 1 та 2 класах (О.Б.Кузюкова, С.Л.Матвієнко) та виховний захід "Подорож з казковими героями країною права" в 3 та 4 класах (С.П.Серго, А.В. Болтай) де окрім пізнавальних, були і розважальні елементи.

/Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/IMG_2710.JPG5 грудня естафету розповсюдження знань про права підхопив А.Г.Шаблій, який провів юридичну гру "Юридичний футбол" і разом з учнівським самоврядуванням провів соціальне опитування "Діти та молодь про свої права"

Учні 5-7 класів 6-го грудня відвідали круглий стіл "Чи можуть бути права без обов'язків?", який для них підготували В.В.Топрикіна, Ю.І.Пилипенко та С.І.Шаблій.

/Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/IMG_2708.JPGРозгадування кросвордів, ребусів на правову тематику дало змогу ознайомити учнів з юридичною документацією в четвер, 7-го грудня, а в пʼятницю – закріпити отримані знання на лекції "Захист права інтелектуальної власності", яку прочитав А.Г.Шаблій. /Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/IMG_2703.JPGВесь тиждень працювали виставка малюнків "Права дитини в малюнках" під керівництвом С.П.Серго та виставка літератури на правову тематику в бібліотеці навчального закладу (В.М.Бондаренко).

/Files/images/vseukranskiy_tijden_prava/IMG_2712.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi