• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • “Чорнобильські дзвони, 30 років потому”

“Чорнобильські дзвони, 30 років потому”

2016-04-26

/Files/images/wpid-v-preddverii-9-maya-vse-zabyli-pro-tragediyu-kotoraya-sluchilas-29-let-nazad_i_1-300x300.jpg

26 квітня виповнилось 30 років з Дня Чорнобильської трагедії. У цей день у Ковтунівському НВК був проведений День цивільної оборони. У рамках проведення Дня ЦО у школі було заплановано і проведено кілька заходів, а саме: лінійка вшанування героїв Чорнобильської трагедії, вітання учасників ліквідації аварії, відкриті уроки з цивільного захисту, навчальна евакуація.

На лінійці учні згадали події страшної ночі 26 квітня 1986 року, переглянули відеофрагмент «Горе Чорнобиля», вшанували імена ліквідаторів – мешканців села Ковтунове та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. Після лінійки учні 10 класу навідались до односельців-ліквідаторів, аби подякувати їм за великий подвиг.

/Files/images/IMG_9558.JPG

Протягом дня у 2, 5 та 7 класах були проведені відкриті уроки з цивільної оборони. На цих уроках учні ознайомились з поняттями «надзвичайна ситуація», «цивільна оборона», «перша медична допомога» та ін. Учні 7 класу під час практичної частини уроку вчились надавати першу медичну допомогу – накладати пов’язки.

/Files/images/IMG_9578.JPG

Навчальна евакуація відбулась організовано, під керівництвом вчителів та працівників школи. Учні організовано покинули навчальні приміщення і спустились у підвал, де знаходиться протирадіаційне укриття.

/Files/images/IMG_9579.JPG

/Files/images/IMG_9588.JPG

Підсумки проведення Дня цивільної оборони будуть підведені наприкінці тижня.

/Files/images/IMG_9594.JPG

/Files/images/IMG_9596.JPG

/Files/images/IMG_9601.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 407

Коментарi