• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перший волейбольний турнір на кубок УГАКа

Перший волейбольний турнір на кубок УГАКа

2016-04-04

/Files/images/photofacefun_com_1459847754.jpg

3 квітня, в селі Чапліївка відбувся перший волейбольний турнір на Кубок Українсько-голландської агрокомпанії.

Змагання проходили в спортивному залі ЧапліївськогоНВК. У них взяли участь збірні декількох навчальних закладів Шосткинського району. Цікаво, що на майданчику виступали змішані команди, у складі яких грали і юнаки, і дівчата.

Матчі були видовищними, вони пройшли в напруженій боротьбі. За результатами волейбольного турніру перемогла команда Ковтуновского навчально-виховного комплексу. Друге місце завоювала збірна Клышковского НВК. Трійку призерів замкнули волейболісти Богданівського НВК. На 4 місці господарі турніру - юні спортсмени Чаплеевского НВК.

Волейболістів привітав директор Українсько-голландської агрокомпанії Віталій Гудименка. Він вручив переможцям перехідний кубок. До речі, якщо команда стане кращою на трьох турнірах, то головний трофей передається їй назавжди. Директор УГАКа також вручив грамоти та грошові призи (за перемогу в турнірі - 2 тис. грн., за друге місце - 800 грн., за третє - 500 грн., за четверте - 200 грн.).

Учасників змагань привітав керівник громадської приймальні Українсько-голландської агрокомпанії Сергій Єрмоленко.

У складі команди-переможниці виступили Роман Пилипков (капітан), Ярослав Ситников, Ігор Шкуро, Юлія Антипенко, Ангеліна Линок, Марина Забела, Христина Разакова, Аріна Синягуб. Їх тренують Сергій Пилипков і Олег Линок.

Вітаємо наших спортсменів!

/Files/images/16.jpg

/Files/images/18.jpg

/Files/images/20.jpg

/Files/images/19.jpg

Джерело: Шостка.INFO

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi